PACT-meting

PACT-meting

Regelmatig voeren wij gesprekken met bedrijven die interesse hebben in onze dienstverlening. Wij garanderen een slagingspercentage van 100% en zijn constant bezig met het optimaliseren van de kwaliteit van ons product. Daarom hebben wij in samenwerking met het HartKantoor de PACT-meting ontwikkeld. De combinatie van deze unieke meting met een gestructureerd interview leidt tot meer valide uitspraken over de mate waarin de achtergrond en ambitie van kandidaten aansluit op specifieke vacatures. Het geeft zowel inzicht in de kwaliteiten als het ontwikkelpotentieel van kandidaten, in wat kandidaten energie geeft en wat hen energie kost en biedt meer zekerheid ten aanzien van de keuze voor de juiste kandidaat.

Belang van de PACT-meting voor het team

Alle kandidaten die bij ons komen praten over een vacature doen deze meting. Hierdoor krijgen zij nog meer inzicht in hun talenten, waar zij energie van krijgen en in welke rol zij het beste passen.

De opdrachtgever aan de andere kant, heeft zelf al inzicht in de kwaliteiten van de huidige teamleden en kan bij de keuze voor de aan te nemen nieuwe collega mee laten wegen welke kandidaat de meest aanvullende energie meebrengt.

.